Meistä

Lempi Lifestyle Tarina

Lempi Lifestyle on rakkaudella koottu sisustus-ja lifestylekauppa. Haluamme tarjota asiakkaillemme herkullisen sekoituksen välimeren lämpöä, skandinaavista raikkautta, rönsyilevää boho-fiilistä ja eritoten arjen pieniä iloja ja hyvää oloa.

Valikoimamme kulmakivenä ovat brändin oman malliston tuotteet kuten erillaiset tekstiilit, keramiikka ja kynttilät. Arkea ilahduttavia tuotteita löydät myös jälleenmyyjiemme valikoimasta.

Suunnittelemme tuotteemme Suomessa asiakkaittemme sekä Lempitiimin kanssa. Seuraamme tuotteidemme valmistumismatkaa alusta alkaen. Esimerkiksi rakkaat Tikkitäkkimme valmistuvat omalla ompelimollamme Turkissa. Meille on tärkeää pitää sekä tuotteistamme että ihmisistämme hyvää huolta.

Tarinamme juuret ulottuvat perheemme lomamatkalle Turkkiin vuonna 2018, josta kotiin toimme ensimmäiset hamam-pyyhkeemme. Käytössä rakkaus vain syveni näihin pyyhkeisiin, jotka ovat kauniita, kevyitä, kuivaavia ja 100% puuvillaa. Sanoimme hyvästit paksuille froteepyyhkeille!

Ensimmäinen Lempi Lifestyle -myymälä avattiin kesäkuussa 2020 Poriin. Ihastuttavat Lempi Lifestyle -myymälämme sijaitsevat tällä hetkellä Porissa, Seinäjoella, Raisiossa, Vantaalla ja  Vaasassa. Lempi perheemme on kasvanut kovaa vauhtia ja saanut porukkaansa ihania uusia ihmisiä. Jälleenmyyjämme inspiroivat meitä ja ovat tärkeä osa meitä. Lähde mukaan matkaan!